Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Metallic Text Generator at TextSpace.net

FILMARI VIDEO - FOTOGRAFII - PROCESARI FOTO-VIDEO-AUDIO

CSS text

 

Pagina de start

Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului documentar.

Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru. Puteti sta linistiti, invitatii, familia si prietenii nu ne vor simti prezenta. Luminile orbitoare nu vor strica atmosfera speciala a nuntii. De la emotiile traite de mire la vederea miresei si pana la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice.

Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va da un film unic, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

studio.Ro

VA OFERA URMATOARELE SERVICII:

- Procesari foto si video, fotografii, filmari

Transpuneri video pe CD-  DVD din urmatoarele formate:

- VHS, Hi8, VHS-C, Video8, mini DV

- Transpuneri foto pe CD-  DVD

- Filmari video pentru diferite ocazii

- Fotografii pentru diferite ocazii

- Scriere CD - DVD muzica

-Procesare imagine

-Procesare audio

-Conversii audio-video: MP3, WMA, Divix, FLV-MP3, etc. 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one