Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Metallic Text Generator at TextSpace.net

FILMARI VIDEO - FOTOGRAFII - PROCESARI FOTO-VIDEO-AUDIO

CSS text

 

Nikon D3s

Nikon D3s, ISO pana la 102400, la lucru pe intuneric - Video

Nikon a lansat oficial modelul D3s, cu o imbunatatire serioasa a sensibilitatii luminoase ISO, ce urca pana la 102 400, ceea ce ii permite sa realizeze fotografii si clipuri video la o calitate mai buna decat concurentii, chiar si in conditii de lumina slaba, pana aproape de intuneric
Cu D3s Nikon nu incearca sa reinventeze roata, ci doar sa aduca un upgrade serios unui model deja existent, D3 in cazul de fata. D3s are un senzor FX CMOS nou, desi se mentine rezolutia de 12.1MP a lui D3.

Modelul este unul dintre primele capabile sa faca poze si sa filmeze la 720p si 24fps cu o sensibilitate ISO setata in mod obisnuit la 12800, dar care poate urca, la nevoie, pana la 102400, de patru ori mia mult decat originalul D3.

Viteza de fotografiere in rafala se pastreaza la 9 cadre pe secunda (sau 11 la o rezolutie mai mica) si se bazeaza pe acelasi sistem cu autofocus pe 51 dde puncte diferite de la D3. Imaginile pot fi stocate pe doua carduri simultan, in format RAW pe unul si JPEG pe celalalt, sau pur si simplu stocarea automata a imaginilor in continuare pe al doilea car dupa ce s-a umplut primul, ori folosirea celui de-al doilea doar cu functie de backup.

Pentru a demonstra abilitatile lui D3s in conditii de lumina slaba, fotograful Vincent Munier a realizat un scurt clip intitulat Summer Variations, in decursul a doua saptamani in Norvegia si Finlanda, folosind doar noul Nikon D3s.

Get the Flash Player to see this player.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one